“Fyr den af, og nå din drøm”

Motivationen er vigtig for at unge mennesker kan nå deres mål – både under uddannelsen og i fritiden.

… og vejen dertil er jo egentlig ganske enkel: “At arbejde hårdt og målbevidst” – eller?

I den ideelle verden ville et ensidigt fokus på disciplin være vejen frem. For når det “kører”, så handler det primært om at øve sig på det, som man gerne vil være god til. Udfordringen er, at der altid kommer en masse bump på vejen mod målet, og så kan den “målrettede” tankegang i stedet for være bremsende.

Du børnene/ de unge mennesker mangler ikke viljestyrke, men har ofte udfordringer med at navigere på den bumpede vej mod målet. Alt for mange unge mennesker mister motivationen i skolen/under uddannelsen fordi:

  1. De mangler mening i forhold til selve skolearbejdet
  2. De kommer under et for stort pres i dagligdagen

Det er en naturlig situation at komme I, men alligevel så har vi alle – også de unge mennesker – brug for at “holde gejsten”.

Thomas Grønnemark fortæller i sit underholdende foredrag om, hvordan de unge mennesker kan flytte sig ind i en zone, hvor “det kører”. Som ung handler det nemlig ikke kun om at arbejde hårdt, men også om at vide, hvordan man kommer på rette spor igen, når motivationen mangler.

I foredraget kommer Thomas bl.a. ind på, hvordan de børnene/ de unge kan:

  • komme videre, når de har lavet en fejl
  • bruge deres relationer, når de kommer i mentalt underskud
  • tiltrække hjælp, når de har en stor udfordring

Foredraget bliver altid vinklet til den enkelte skole eller ungdomsuddannelse, og suppleret med relevante historier og værktøjer til de unge.

Her er de typiske målgrupper:

Thomas Grønnemark har de seneste 20 år arbejdet med unge mennesker, og har selv opnået masser af mål og drømme. Med titlen som Verdensmester i indkast, Europamester i stafetløb, professionel bobslædekører, indkasttræner for danske og engelske fodboldklubber har Thomas haft mere med- og modgang end de fleste.

Skriv til info@throwin.dk eller ring på tlf. 61 99 29 14 – og book foredraget “Fyr den af, og nå din drøm”

 

Reference Nordagerskolen

Jeg havde booket Thomas til at holde et oplæg for vores 7., 8. og 9. klasse og hold nu op, det var det helt rigtige valg. Thomas er en gudsbenået fortæller. Han forstår virkelig at mestre håndværket på allerfineste måde. Hans foredrag er fyldt af power, humor, interaktion og integritet.
Thomas historie er helt fantastisk, og giver de unge mennesker en tro på at alt kan lykkes. Han personificerer et meget centralt budskab til de unge, og gør det på en troværdig og tillidsfuld måde.
I hans oplæg giver han simple guidelines og formler som jeg, som lærer, nemt kan implementere i min undervisning. Efter Thomas foredrag har jeg brugt flere af hans teknikker og det har givet klassen så meget.
Jeg vil til hver en tid anbefale kollegaer at bruge Thomas. Han rammer eleverne lige præcis, hvor de skal rammes.”

Mikkel Clausen Oldenburg – Nordagerskolen