Foredrag om arbejdsglæde, motivation og “Doven Energi

Marts måned byder på en masse lukkede foredrag for offentlige og private virksomheder, men også på følgende fire åbne foredrag, hvor alle er velkommen til at deltage:

– 8. marts hos HOFOR i København. Foredraget koster 150 kr. (inkl. en sandwich), og alle entré indtægterne går ubeskåret til BørneCancerFonden. Foredraget der arrangeres i samarbejde med Team Rynkeby starter kl. 17.30 og slutter kl. 19.30. Emnet er “Doven Energi – lav mindre, og nå dine mål”

– 11. marts hos Heart i Herning – som en del af eventen “Listen to the heart”. Hele eventen foregår fra 12 – 16, og jeg er på fra 12.10 til 13.10. Billetprisen er 250 kr. Emnet er “Doven Energi og de 7 dovne principper”

– 14. marts på Gl. Skovriddergaard i Silkeborg – emnet er “Doven Energi og arbejdsglæde”. Billetprisen er 150 kr. inkl. kaffe og kage. Foredraget foregår fra 19.00 til 21.00 (kaffe og kage fra kl. 18.30). Tak dine arbejdskolleger med til en hyggelig aften.

– 28. marts i Ringe – temaet er “Fyr den af, og nå din drøm”. Fri entre, men med et begrænset antal pladser. Foredraget starter kl. 10.15.

Hvis du vil sikre dig en billet til et af de ovenstående foredrag, så skriv en mail på info@throwin.dk, eller ring på tlf. 61 99 29 14

Go´ dag…
Thomas

Share Button
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.