Jeres helt eget foredrag!

Når jeg kommer ud til virksomhederne eller uddannelsesinstitutionerne, så bliver foredragene altid vinklet til publikum. Jeg tager en god snak med kunden inden foredraget, kigger på hjemmesiden, og kommer altid i god tid, så jeg kan fornemme stedet.

Udover vinklingen af foredragene, så laver jeg også nogle gange en specifik titel til kunden. Fordelingen af titlerne på mine ca. 500 foredrag gennem tiden er:

  • Doven Energi 40%
  • Enkel arbejdsglæde 40%
  • Fyr den af, og nå din drøm 10%
  • Titel laves med kunden 10%

Så vil du/I have en titel der fokuserer på forandringer, motivation, samarbejde eller noget helt fjerde, så finder vi ud af det sammen.

De bedste hilsner

Thomas Grønnemark

Bogen “Doven Energi” bliver Bestseller

Torsdag den 14. marts var en stor dag for mig. Da blev eksemplar nummer 3.000 af min bog “Doven Energi” solgt. Dermed er den blevet en Bestseller, og det er jeg rigtig stolt af. Specielt fordi den ikke er udgivet på et stort forlag, og ikke har haft kæmpe reklamekampagner til at hjælpe salget på vej.

Jeg er det man kalder en selvudgiver. Det har både fordele og ulemper at udgive selv, men jeg vælger at kigge på det positive. Bl.a. kan jeg selv bestemme prisen, og det betyder at du bl.a. kan købe bogen til en meget rimelig pris her på siden.

“Doven Energi” har også ført en masse andre positive ting med sig. Bl.a. er der blevet booket 150 foredrag om “De 7 dovne principper” af offentlige- og private virksomheder.

Så sig til, hvis jeg skal inspirere dig/jer med den dovne energi.

De bedste hilsner

Thomas Grønnemark

Job hos Liverpool FC!

I juli måned 2018 fik jeg en besked på telefonsvareren. Det var Jürgen Klopp der er træner for Liverpool FC i den Engelske Premier League. Han spurgte om jeg ikke vil komme til et møde på “Melwood”, hvor klubben træner.

Jeg sagde ja… og lige siden har jeg trænet Liverpool FC i indkast. Det er et drømmejob for mig…

… men bare rolig – jeg holder stadigvæk foredrag!

Kunne du tænke dig et foredrag om Liverpool FC, så giv mig et vink.

Jeg har selvfølgelig stadigvæk mine foredrag om “Doven Energi”, arbejdsglæde og “Nå dine drømme” på menuen.

De bedste hilsner

Thomas Grønnemark

Åbent foredrag i Aarhus: “Doven Energi – Lav mindre, og få mere arbejdsglæde”

Det har været et forrygende efterår med 40 foredrag om “Doven Energi” og arbejdsglæde. En del har også spurgt om et åbent foredrag, hvor alle kan melde sig til.

Derfor holder jeg foredraget “Doven Energi – Lav mindre, og få mere arbejdsglæde” onsdag den 14. marts kl. 19 hos Officelab i Lystrup (Aarhus). Du kan komme selv, eller tage din ven eller veninde med. Mange tilmelder sig også i grupper fra arbejdspladsen, så spørg gerne dine kolleger.

I foredraget fortæller jeg om “De 7 dovne principper”:
1. Slap af, når du kan
2. Træk andre ned i sofaen
3. Spring over, hvor gærdet er lavest
4. Hjælp, hvis du orker det
5. Lad andre gøre arbejdet
6. Snyd dig udenom
7. Hold flere fester

Du får noget viden omkring, hvordan vi trives bedre på arbejdet, undgår stress, og får mere ud af hinandens viden og evner.
Du får også nogle konkrete værktøjer, som du kan bruge i dit daglige arbejde…
… og masser af grin!

Billetterne kan købes via Mobilepay: 61 72 91 43 – eller indsættes på konto:  Reg. 7750 Kontonr. 0001304511

og til en pris hvor alle kan være med:

Billet (inkl. kaffe/the): 150 kr.     Billet + bogen “Doven Energi”: 200 kr.  

Jeg glæder mig til at se dig i Aarhus 🙂

P.S. Her er en af efterårets tilbagemeldinger

Aarhus Universitet

Det var en sand fornøjelse at have Thomas på programmet; et friskt indspark i et ligetil sprog, med masser af humor og samtidig med klare underliggende budskaber omkring arbejdsglæde, trivsel og relationer. ”Lige-til-modeller, levende slides og stor entusiasme, der tilsammen gjorde, at hele gruppen var med og fik fuldt udbytte af oplægget. Tak.

Anne Risager

 

 

Foredrag om “arbejdsglæde” hos Jobcenter Randers kommune

Den dovne energi spreder sig!

Min bog “Doven Energi” er lige blevet trykt i 3. oplag, og det er jeg er jeg meget stolt af.
Inden udgivelsen af bogen med “De 7 dovne principper” vidste jeg ikke, hvordan den vil blive modtaget af private og arbejdspladserne rundt omkring i landet. Nu har jeg fået svaret!
Her kort inde i sæsonen har jeg indtil nu fået booket 35 foredrag – og de 25 af dem handler om “Doven Energi”, så det går rigtig godt med efterspørgsel. Virksomhederne – både offentlige og private – vil gerne have et foredrag, der indeholder ny viden, nogle gode grin, og noget som medarbejderne efterfølgende kan bruge i arbejdsdagen. Man kan både booke mig her på siden, og hos mit foredragsbureau “Athenas” : https://www.athenas.dk/
Inden foredraget har jeg altid en grundig snak med kunden, så foredraget bliver vinklet lige til deres behov og udfordringer.
I sidste uge holdte jeg et foredrag for Jobcenter Randers. Her kan du læse deres oplevelse af dagen:

På en jordnær og humoristisk måde fik du mindet os om hvor simpelt man kan skabe arbejdsglæde. Foredraget gav os alle inspiration til hvad vi hver især – og sammen kan gøre når arbejdsglæden skal findes frem.  Alle sad tilbage med en god stemning som fortsat varer ved. Du har givet os nogle gode ”indkast” til hvordan man skaber og bevarer arbejdsglæden i en travl hverdag.

 Go weekend og go arbejdslyst fremover J

Linda Pinderup
Socialformidler


Randers Kommune

Jobcenter Randers – Udviklingshuset

Bliv “Energiambassadør” på din arbejdsplads

Den 4. og 7. september (Silkeborg og Roskilde) holder jeg en kursusdag, hvor  du kan uddanne dig til at blive “Energiambassadør” på din arbejdsplads.

I løbet af dagen får du ny viden, spændende og underholdende cases, og et helt sæt værktøjer – der hjælper dig med at blive ambassadør for den gode arbejds-energi.

Tryk på billedet – og bliv klogere på hvad “Energiambassadør-dagen” indeholder:

 

 

Foredrag om arbejdsglæde, motivation og “Doven Energi

Marts måned byder på en masse lukkede foredrag for offentlige og private virksomheder, men også på følgende fire åbne foredrag, hvor alle er velkommen til at deltage:

– 8. marts hos HOFOR i København. Foredraget koster 150 kr. (inkl. en sandwich), og alle entré indtægterne går ubeskåret til BørneCancerFonden. Foredraget der arrangeres i samarbejde med Team Rynkeby starter kl. 17.30 og slutter kl. 19.30. Emnet er “Doven Energi – lav mindre, og nå dine mål”

– 11. marts hos Heart i Herning – som en del af eventen “Listen to the heart”. Hele eventen foregår fra 12 – 16, og jeg er på fra 12.10 til 13.10. Billetprisen er 250 kr. Emnet er “Doven Energi og de 7 dovne principper”

– 14. marts på Gl. Skovriddergaard i Silkeborg – emnet er “Doven Energi og arbejdsglæde”. Billetprisen er 150 kr. inkl. kaffe og kage. Foredraget foregår fra 19.00 til 21.00 (kaffe og kage fra kl. 18.30). Tak dine arbejdskolleger med til en hyggelig aften.

– 28. marts i Ringe – temaet er “Fyr den af, og nå din drøm”. Fri entre, men med et begrænset antal pladser. Foredraget starter kl. 10.15.

Hvis du vil sikre dig en billet til et af de ovenstående foredrag, så skriv en mail på info@throwin.dk, eller ring på tlf. 61 99 29 14

Go´ dag…
Thomas