Foredrag om “arbejdsglæde” hos Jobcenter Randers kommune

Den dovne energi spreder sig!

Min bog “Doven Energi” er lige blevet trykt i 3. oplag, og det er jeg er jeg meget stolt af.
Inden udgivelsen af bogen med “De 7 dovne principper” vidste jeg ikke, hvordan den vil blive modtaget af private og arbejdspladserne rundt omkring i landet. Nu har jeg fået svaret!
Her kort inde i sæsonen har jeg indtil nu fået booket 35 foredrag – og de 25 af dem handler om “Doven Energi”, så det går rigtig godt med efterspørgsel. Virksomhederne – både offentlige og private – vil gerne have et foredrag, der indeholder ny viden, nogle gode grin, og noget som medarbejderne efterfølgende kan bruge i arbejdsdagen. Man kan både booke mig her på siden, og hos mit foredragsbureau “Athenas” : https://www.athenas.dk/
Inden foredraget har jeg altid en grundig snak med kunden, så foredraget bliver vinklet lige til deres behov og udfordringer.
I sidste uge holdte jeg et foredrag for Jobcenter Randers. Her kan du læse deres oplevelse af dagen:

På en jordnær og humoristisk måde fik du mindet os om hvor simpelt man kan skabe arbejdsglæde. Foredraget gav os alle inspiration til hvad vi hver især – og sammen kan gøre når arbejdsglæden skal findes frem.  Alle sad tilbage med en god stemning som fortsat varer ved. Du har givet os nogle gode ”indkast” til hvordan man skaber og bevarer arbejdsglæden i en travl hverdag.

 Go weekend og go arbejdslyst fremover J

Linda Pinderup
Socialformidler


Randers Kommune

Jobcenter Randers – Udviklingshuset
Share Button
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.